オーストラリア研修旅行報告③

生徒の原稿をそのまま掲載しております。そのままの雰囲気を活かすために、手直しはあまりしておりませんことをご了承ください。

レポートの後に写真も掲載しますので、あわせてご覧ください。

**生徒による報告レポート【第2弾】***************

In the morning, we had an English lesson. We learned about Australian cultures.

It was impressive that Australian cultures are made up of many other countries’ cultures.

In the afternoon, we went shopping. We looked for souvenirs, clothes and so on.

Buying sunglasses was popular, because it’s trending to buy them.

In the evening, we spent time with our host families.

Fortunately, my host father used to be a chef, so the dinner was amazing.

It was a satisfying day!

(中3 H君)