オーストラリア研修旅行報告⑨

生徒の原稿をそのまま掲載しております。そのままの雰囲気を活かすために、手直しはあまりしておりませんことをご了承ください。

レポートの後に写真も掲載しますので、あわせてご覧ください。

**生徒による報告レポート【第8弾】***************

Today I got up at 7 o’clock in the morning, and I left home at 7:55.

When I arrived at university as usual, I was taken to my teacher and told me write a diary.

At university, I learned about Australian animals using English.

After that, I ate lunch and went to paradise country by bus.

There was a big pasture, and sheep and koalas can be seen closely. It was fun.

But I’m sorry that I couldn’t join the Today’s “steak” dinner. Because I had already finished dinner.

I and my room pair ate SHIN ramen. It was very hot. My partner said that it would be crazy. (so spicy)

(中3 M君)