オーストラリア研修旅行報告⑩

生徒の原稿をそのまま掲載しております。そのままの雰囲気を活かすために、手直しはあまりしておりませんことをご了承ください。

レポートの後に写真も掲載しますので、あわせてご覧ください。

**生徒による報告レポート【第9弾】***************

On Saturday morning, I had a barbecue.

I played throwing small stones to the sea. It was fun.

And I played soccer.

On this afternoon, I went to Surfers Paradise and we did a bowl.

I took two strikes. It was so exciting.

I want to have once again such an experience.

(中3 I君)

8月21日(火)、全員元気に帰国し、オーストラリア研修を終えることが出来ました。今後は学内で事後研修があります。すでに帰国はしておりますが、生徒の報告レポートはあと1号あります。ご期待ください。